E-magazine Vakantiegevoel 2020
Kinderen achterin de auto op vakantie

Op vakantie? Let op de annuleringsvoorwaarden

Gaat u dit jaar op vakantie? Houd er dan rekening mee dat de annuleringsvoorwaarden van uw reisverzekering waarschijnlijk zijn aangepast.

Chillen in de tuin

Lekker de tuin in! Maar wat is er verzekerd?

In de zomer nemen we onze spullen steeds vaker mee de tuin in. Maar hoe zit dat precies met uw verzekeringen als er iets stuk gaat of gestolen wordt?

Dure spullen op vakantie

Eropuit: hoe zit dat met uw dure spullen tijdens een dagje weg?

Het blijft een hardnekkig misverstand dat uw spullen tijdens een dagje weg verzekerd zijn op uw doorlopende reisverzekering. Gelukkig zijn er alternatieven.

Cabrio de zon

Tips voor cabrio-rijders

Het is zomer, dus gaat de kap van uw cabrio zo vaak mogelijk open. Wij hebben we een paar handige tips voor cabriorijders verzameld.

Groene oldtimer op de weg

Oldtimerverzekering: waar moet u op letten?

Heeft u een oldtimer? Dan wilt u uw klassieker natuurlijk goed verzekeren. Wij hebben wat weetjes voor u op een rij gezet.

Senior stel op een boot

Goed voorbereid aan boord

Op het water geniet u extra van het gevoel van vrijheid! Maar ook voor watersporters gelden er regels! En vergeet u de verzekering niet?

Toeren op motor in bergen

Lekker toeren op de motor!

Motorrijders hebben veel keuze als het om verzekeringen gaat. Afhankelijk van hun voorkeuren kunnen ze daardoor flink besparen op de premie.

Met vrienden op een boot

Bootje huren: wel de lusten, niet de lasten

Gaat u deze zomer het water op in een gehuurde boot? Controleer dan van tevoren goed hoe de verhuurder is verzekerd!

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.