Uw huis, zoveel meer dan alleen uw thuis

Natuurlijk is uw huis natuurlijk allereerst uw thuis, waar u woont, eet, slaapt en geniet met uw gezin, familie en vrienden. Daarnaast zal het in het nieuwe normaal waarschijnlijk vaker uw professionele werkplek zijn. Maar uw huis is ook de ‘kluis’ van uw kostbare en dierbare bezittingen en – als u zonnepanelen heeft – misschien zelfs een energiecentrale en een bron van inkomsten.

Dansend stel in keuken terwijl kind toekijkt zittend op aanrecht

Ons huis heeft een centrale rol in ons leven. En omdat we er veel tijd doorbrengen, willen we dat het een plek is die helemaal bij ons past. Niet voor niets klussen en verbouwen we daarom steeds meer. Heeft u plannen in die richting? Lees dan zeker onze tips even door.

Ook later in uw huis blijven wonen
Omdat het zo ‘eigen’ is, willen veel mensen ook op latere leeftijd graag in hun vertrouwde woning blijven. Maar als u wat ouder bent, stelt u waarschijnlijk andere eisen aan uw huis. In dit artikel staan we stil bij enkele aanpassingen die u kunt overwegen.

Duurzaam wonen en subsidie
Als u toch bezig bent, overweeg dan om uw huis ook te verduurzamen. Om dit te stimuleren, stelt de overheid verschillende subsidies ter beschikking. Meer informatie vindt u hier.

Minder energiekosten
Uw energierekening kan omlaag door uw huis te verduurzamen, maar vaak ook door uw gedrag aan te passen. Wij zetten wat besparingsmogelijkheden voor u op een rij.

Veilig wonen
Zeker thuis wilt u zich veilig voelen. Een alarminstallatie kan daarbij helpen. Maar zo’n systeem kan ook nadelen hebben, beamen zelfs de leveranciers ervan.

Verzekeringen
Uiteraard staan we ook stil bij uw verzekeringen. Want wist u dat schade bij klussen lang niet altijd op uw standaardverzekeringen is gedekt? Gelukkig zijn er alternatieven.

Ook besteden we aandacht aan woonverzekeringen. Die worden steeds duurder. Misschien kunt u besparen op de premie, maar dan is de kans wel reëel dat de nieuwe dekking minder uitgebreid is.

Interieur en exterieur
Last but not least laten we u de belangrijkste woontrends van 2020 en 2021 zien, staan we stil bij de mogelijkheden die fotobehang biedt én geven tips om uw tuin winterklaar te maken.

We wensen u veel leesplezier!

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.