Hoe ziet uw zomer er dit jaar uit?

Hoe ziet uw zomer er dit jaar uit? Kijkt u er reikhalzend naar uit dat de grenzen verder opengaan? Blijft u lekker in eigen land? Of staat deze vakantie in het teken van klussen en verbouwen?  

Twee ananassen met zonnebril op het strand aan het drinken

Of misschien kiest u er dit jaar voor om alleen dagjes uit te gaan. Wat u ook doet, geniet ervan en laad lekker op! In deze editie van ons magazine vindt u vast artikelen waar u iets aan heeft.  

De vakantiezomer 

Gaat u eropuit deze zomer? Met camper of caravan? Naar een hotel of een huisje? Of uw bestemming nu in Nederland ligt over over de grens, doe het vooral veilig én zorg voor de juiste verzekeringen! 

De klus- en verbouwzomer 

Traditiegetrouw staan er in de zomer klusjes in en aan ons huis op het programma. Misschien kiest u dit jaar zelfs wel voor een heuse verbouwing. Wij helpen u op weg met tips en informatie over de verzekeringskant van klussen en verbouwen. 

De dagjes-uit-zomer 

Viert u juist vakantie vanuit huis dit jaar en bent u van plan om af en toe een uitje te maken? Dan treft u het goed: wij hebben de leukste dagtrips en autoroutes in Nederland voor u verzameld! 

De lekker luieren & genieten zomer 

Geen vakantie zonder lekker luieren en genieten. Of u dat nu thuis in de tuin doet, op de camping of in een vakantiehuisje in binnen- of buitenland. Met deze artikelen hopen we u extra te inspireren. We wensen u een heerlijke zomer! 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.